07/27/12 14:47
(http://radiomilena.com/)

Обявен за общодържавно издирване наел квартира в Ахелой

arest 001 150x150 Обявен за общодържавно издирване наел квартира в АхелойНа 25.07.т.г. около 21.00 ч. в района на к-с «Камбаните» в Свети влас, след оказване на яростна съпротива, от граждани е задържан криминално проявения Р.К., 32 годишен от с. Карапелит, общ. Добрич, обявен за общодържавно издирване от 17.09.2011 год. за привеждане във варненския затвор. Констатирано е, че Р.К. извършител на две кражби, осъществени на територията на Районно управление «Полиция» – Несебър. В квартирата  му в Ахелой са намерени част от вещите-предмет на престъпленията. Работата по установяване на цялостната престъпна дейност на лицето продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Несебър.

 Обявен за общодържавно издирване наел квартира в Ахелой

bookmark Обявен за общодържавно издирване наел квартира в Ахелойsvejo Обявен за общодържавно издирване наел квартира в Ахелойgoogle Обявен за общодържавно издирване наел квартира в Ахелойdelicious Обявен за общодържавно издирване наел квартира в Ахелойstumbleupon Обявен за общодържавно издирване наел квартира в Ахелойfacebook Обявен за общодържавно издирване наел квартира в АхелойСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване