07/29/12 12:17
(http://radiomilena.com/)

Автобус с 45 румънски туристи се самозапали в движение

На 29.07.т.г. около 10.34 ч. в Районно управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение за инцидент, възникнал на пътя Варна – Слънчев бряг, в района на с. Баня, при който туристически автобус, превозващ 45 румънски туристи на еднодневна екскурзия до Несебър, вероятно поради техническа неизправност, се самозапалил по време на движение. Водачът на автобуса и втория шофьор запазили самообладание, евакуирали пътниците и се опитали с подръчни средства да потушат огъня. Към мястото на инцидента своевременно се отправили два противопожарни автомобила и два полицейски автопатрула. Въпреки намесата на компетентните органи на автобуса са нанесените значителни материални щети. От инцидента няма пострадали.

 

 Автобус с 45 румънски туристи се самозапали в движение

bookmark Автобус с 45 румънски туристи се самозапали в движениеsvejo Автобус с 45 румънски туристи се самозапали в движениеgoogle Автобус с 45 румънски туристи се самозапали в движениеdelicious Автобус с 45 румънски туристи се самозапали в движениеstumbleupon Автобус с 45 румънски туристи се самозапали в движениеfacebook Автобус с 45 румънски туристи се самозапали в движениеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване