07/29/12 12:22
(http://radiomilena.com/)

Българите започнаха с победа участието си на Олимпиадата в Лондон

Волейболистите от националния отбор на България започнаха с лесна победа участието си на Олимпиадата в Лондон. Възпитаниците на селекционера Найден Найденов биха категорично домакините от Великобритания с 3:0 (25:18, 25:20, 26:24) в първия си мач в Група „А“, игран тази сутрин пред около 10 000 зрители в зала „Ърлс Корт“ в британската столица. Срещата бе изгледана от част от българските олимпийци, сред които и гимнастикът Йордан Йовчев.

 Българите започнаха с победа участието си на Олимпиадата в Лондон

bookmark Българите започнаха с победа участието си на Олимпиадата в Лондонsvejo Българите започнаха с победа участието си на Олимпиадата в Лондонgoogle Българите започнаха с победа участието си на Олимпиадата в Лондонdelicious Българите започнаха с победа участието си на Олимпиадата в Лондонstumbleupon Българите започнаха с победа участието си на Олимпиадата в Лондонfacebook Българите започнаха с победа участието си на Олимпиадата в ЛондонСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване