07/31/12 13:17
(http://radiomilena.com/)

За два дни Пясъчният фест става караоке сцена

pristanishte Burgas 150x150 За два дни Пясъчният фест става караоке сцена За трета поредна година бургазлии и гостите на града ще се радват на караоке на открито с Коцето Калки, организирано от Община Бургас. Поканени са всички, които обичат да пеят и не се страхуват да го направят пред публика, а за най-атрактивните изпълнители ще има и награди.

За първи път караоке сцената ще бъде разположена на територията на Фестивала на пясъчните фигури в Парк „Езеро“ – Бургас. Датите са 1 и 2 август /сряда и четвъртък/, а началото на музикалните партита е от 20:00 часа.

 За два дни Пясъчният фест става караоке сцена

bookmark За два дни Пясъчният фест става караоке сценаsvejo За два дни Пясъчният фест става караоке сценаgoogle За два дни Пясъчният фест става караоке сценаdelicious За два дни Пясъчният фест става караоке сценаstumbleupon За два дни Пясъчният фест става караоке сценаfacebook За два дни Пясъчният фест става караоке сценаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване