07/31/12 14:06
(http://www.klassa.bg/)

Още няма заподозрени за опита за кражба на банкомат от Перник

Все още няма заподозрени лица за вчерашния опит за кражба на банкомат в Перник, каза директорът на ОД на МВР в миньорския град Валентин Димитров. Извършителите са били поне двама. Лицата им са останали скрити за камерите. На записите се виждат само силуети, обясни Димитров.
Крадците са отворили вратата на клона на ДСК в квартал Изтокс карта. Влезли са вътре и са вързали банкомата, който е във фоайето на банката, с метално въже, после са се опитали да го
откъртят, теглейки въжето с микробус.
Машината обаче се заклещила в рамката на входната врата на банката, изкъртила я и
изпотрошила стъклата. На мястото веднага пристигнала полиция. При вида на патрулките крадците се подплашили, натоварили се в лек автомобил и избягали.
Полицията в Перник работи по всички версии. Проверява се целият криминален контингент, в т.ч. и заподозреният заради взривения в началото на месеца друг банкомат в Перник 27-
годишен местен жител, известен като Слави- Хобота. Не бих казал, че поредният опит за кражба на банкомат е дело на аматьори, каза Димитров.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване