08/01/12 17:30
(http://www.klassa.bg/)

Защо първата дама на САЩ скандализира противниците на мъжа си?

Дрехата, с която първата дама на САЩ Мишел Обама се появи на церемонията по откриване на олимпийските игри в Лондон, разбуни американското общество и влезе в предизборната кампания. Бродираният в сребърно костюм на стойност 6800 долара (около 5500 евро) на Дж. Мендел със сигурност сложи камък в битката на Барак Обама за нов мандат, отбелязват американски медии.
Републиканците веднага разкритикуваха разточителството на съпругата на президента демократ. Те не пропуснаха да отбележат, че тя е отишла в Лондон с дреха, която струва повече от средния месечен доход на американско семейство, при това в период, когато населението изпитва безпрецедентни икономически затруднения. Досега Мишел се обличаше с рокли от по 40 долара и сега скъпият тоалет, купен пак от магазина, предизвика скандал. 
Изборът на Мишел обаче получи подкрепата на Робърт Верди, стилист и моделиер на много звезди на Холивуд, отбелязва „Хералд сън“.
Мишел Обама е в списъка на 100-те личности с най-голямо влияние в модата на сп. “Тайм“, редом с Коко Шанел, Майкъл Джексън и Лейди Гага.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване