08/02/12 03:00
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Част от Надежда 3 и Драгалевци без вода днес

От 9.00 до 21.00 часа днес без вода ще остане част от столичния квартал „Надежда“ – в района на ул. „Бели Дунав”, бул. „Ломско шосе”, ул. „Кирил Дрангов” , ул. „Хан Кубрат” и всички жилищни блокове в карето.

При спиране на водата за повече от 12 часа ще бъдат осигурени водоноски, разположени на адрес: ж.к. „Надежда 3” пред магазин „Фантастико”; на кръстовището на ул. „Христо Силянов” и ул. „Възрожденска” пред 8–мо ДКЦ. 

Между 9.00 и 21.00 часа днес ще бъде спряно водоподаването и в квартал „Драгалевци“ – по ул. „Панайот Пипков” между ул. „Ябълкова градина” и ул. „Крушова градина”; по ул. „Христина Морфова” между ул. „Маестро Атанасов” и ул. „Отец Генадий”. 

При спиране на водоподаването за повече от 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Христина Морфова” и ул. „Панайот Пипков” . 

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121. 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване