08/06/12 07:34
(http://www.klassa.bg/)

Енергийно обновяване на българските домове

По данни от проект мениджъра на проект  „Енергийно обновяване на българските домове”за София – град, на територията на Столична община,      най-много заявления за интерес и подкрепа са подадени от сдружения на собственицитепо Закона за управление на етажната собственост от район „Илинден”. Опита и активността на  етажните собственостине е случаен, защото района участва и в проекта „ Демонстрационно обновяване на многофамилнижилищни сгради”, където има изцяло саниранидва блока в ж.к. „Захарна Фабрика”.

Във връзка със стартиранетона проект „Енергийно обновяване на българските домове”на 08.08.2012 година от 18:00 часа кмета на район „Илинден” г-жаМиглена Веселинова ще направи среща - дискусия с управители на етажни собствености. Официален гост на срещата ще бъде  г-жаИрина Савина заместник кмет  „Инвестиции и строителство” на Столична Община, както и проект мениджър за София – град.

На срещата ще бъдат и домоуправителитена двата блока участници по проекта „Демонстрационно обновяване на многофамилнижилищни сгради”, за да споделят опит.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване