08/06/12 10:06
(http://radiomilena.com/)

Поморие спечели турнира по плажен футбол

222 300x199 Поморие спечели турнира по плажен футбол

Отборът на Поморие спечели турнира по плажен футбол, организиран от Община Поморие и Football24.bg. Във финала шампионите се наложиха с
4:2 над Квартала и заслужено се поздравиха с победата, съобщиха от общината. Поморие не допусна нито една загуба в турнира и показа, че е с класа над останалите отбори. Така след двудневна битка шампанско от купата за 1-о място отпиха Павел Георгиев и компания. В спора за трето място отборът на Блек Бети се наложи над Савой и грабна купата за трето място.

Двубоите се играха на Първи източен плаж в Поморие, като всички срещи предизвикаха голям интерес. Участие в турнира взе и украинско-сръбска селекция с името Ливърпул, която обаче не успя да премине предварителната група.

За най-добър футболист на турнира организатори и специалисти избраха Мартин Петров от отбора на Квартала. Наградите бяха връчени от Аделина Чолева от Община Поморие и Весислав Илчев – главен организатор на турнира.

 Поморие спечели турнира по плажен футбол

bookmark Поморие спечели турнира по плажен футболsvejo Поморие спечели турнира по плажен футболgoogle Поморие спечели турнира по плажен футболdelicious Поморие спечели турнира по плажен футболstumbleupon Поморие спечели турнира по плажен футболfacebook Поморие спечели турнира по плажен футболСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване