08/07/12 03:50
(http://radiomilena.com/)

Жега. Оранжев код почти в цялата страна

jega1 150x150 Жега. Оранжев код почти в цялата странаОранжев код за високи температури е обявен за 7 август в 21 области от страната, за останалите 7 области е обявен жълт код, съобщиха от НИМХ.   Жълт код заради жегите е обявен за областите: София град, София област, Пернишка област, Добричка, Варненска, Бургаска и Смолянска области. В останалите области от страната температурите ще са още по-високи и опасни. Максималните температури ще са между 36° и 41°, а в София 36°. Оранжевият код означава, че времето е опасно. Прогнозирани са метеорологични явления с голяма интензивност. Възможни са щети и жертви.   Във връзка с трайното засушаване на растителната покривка и очакваното сухо и горещо време до средата на седмицата, е необходимо повишено внимание при работа с източници на открит огън с цел предотвратяване възникването на полски и горски пожари, предупреждава actualno.com.

 Жега. Оранжев код почти в цялата страна

bookmark Жега. Оранжев код почти в цялата странаsvejo Жега. Оранжев код почти в цялата странаgoogle Жега. Оранжев код почти в цялата странаdelicious Жега. Оранжев код почти в цялата странаstumbleupon Жега. Оранжев код почти в цялата странаfacebook Жега. Оранжев код почти в цялата странаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване