08/07/12 12:59
(http://www.klassa.bg/)

Роди се новата Даяна Спенсър

Братът на покойната принцеса Даяна - Чарлз Спенсър, е кръстил новородената си дъщеря на името на знаменитата си сестра. Малката ще носи името лейди Шарлот Даяна Спенсър. Тя се появи на бял свят миналата седмица. Шарлот Даяна е първото бебе от рода Спенсър, което се е родило в семейното имение Олторп от 1793 година насам. Най-малката наследница на граф Спенсър е и първата от дъщерите му, която носи името на покойната майка на принцовете Уилям и Хари.

48-годишният Чарлз има три дъщери и един син от брака с първата си съпруга Виктория Локууд - 21-годишната Елинор, 19-годишните близначки Виктория и Амилия и Джон, на 18 години.
Още по темата ...

От втория си брак с Каролайн Хътън аристократът има две деца.
Миналото лято граф Спенсър се ожени за трети път в семейното имение в Олторп за 39-годишната канадка Карън Гордън. Шарлот Даяна е първото дете на двойката. "Тя е прекрасна - още едно чудесно момиченце Спенсър. Сестра ми почина преди 15 години, но често си спомням за нея", споделя  граф Спенсър пред пресата.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване