08/08/12 15:35
(http://www.klassa.bg/)

Дейвид Камерън имал информация, че Хизбула стои зад атeнтата

Борбата с тероризма, сътрудничеството между правоохранителните и специалните служби на Великобритания и България обсъдиха на срещата си във вторник българският министър-председател Бойко Борисов и британският ми колега Дейвид Камерън, предаде БНР.
По думите на Борисов Камерън е споделил, че Великобритания има информация, че ”Хизбула” и Иран стоят зад атентата срещу израелските туристи на летището в Бургас на 18 юли.  Борисов  споделил, че засега нашите служби не разполагат с конкретна такава информация.  ”Аз помолих Дейвид да ми я предостави ако я има, защото това са пак повтарям тежки обвинения”, обясни Борисов след срещата.
Той допълни, че все още няма конкретна информация кой е извършителят на атака, въпреки че разполагаме с неговото лице, ДНК-профил и пръстови отпечатъци.
”И никъде по масивите в света не излиза кой е този човек”, обясни Борисов.
На срещата е била обсъдена и възможността наши спецполицаи от ДАНС и разузнаването да минат на обучение при колегите си в британските спецслужби.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване