08/08/12 10:30
(http://radiomilena.com/)

Покана за представяне на предложения за информационни проекти за общата селскостопанска политика на ЕС

ECB 150x150 Покана за представяне на предложения за информационни проекти за общата селскостопанска политика на ЕСЕвропейската комисия публикува покана за представяне на предложения за информационни проекти свързани с общата селскостопанска политика на ЕС, които ще имат за цел да обясняват, допринасят, прилагат и развиват политиката; да представят европейския модел на земеделие и помагат на хората да го разберат; да информират земеделците и други заинтересувани страни в селските райони, както и да работят за повишаване осведомеността по въпросите и целите на тази политика.

Поканата за представяне на предложения се публикува един път годишно като ЕК приема предложения само от юридически лица, които са регистрирани поне през последните две години в държава-членка на ЕС.

Крайният срок за подаване на документи е 31 октомври 2012 г., а осъществяването на избраните проекти ще започне от 1 март 2013 г. и ще продължи до 28 февруари 2014 г.

Интернет страница за тази покана: http://ec.europa.eu/agriculture/grants-for-information-measures/

 Покана за представяне на предложения за информационни проекти за общата селскостопанска политика на ЕС

bookmark Покана за представяне на предложения за информационни проекти за общата селскостопанска политика на ЕСsvejo Покана за представяне на предложения за информационни проекти за общата селскостопанска политика на ЕСgoogle Покана за представяне на предложения за информационни проекти за общата селскостопанска политика на ЕСdelicious Покана за представяне на предложения за информационни проекти за общата селскостопанска политика на ЕСstumbleupon Покана за представяне на предложения за информационни проекти за общата селскостопанска политика на ЕСfacebook Покана за представяне на предложения за информационни проекти за общата селскостопанска политика на ЕССподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване