08/09/12 13:00
(http://radiomilena.com/)

Звездна разходка в Българово на 12 август

zvezda nerealna 150x150 Звездна разходка в Българово на 12 августПо случай Световния ден на младежта – 12 август вечерта на 12-ти срещу 13-ти август Кметството в град Българово съвместно с младежки организации от  Бургас канят всички деца, младежи и възрастни на една нощна разходка под звездите. С помощта на професионални телескопи всеки, който желае, ще може да наблюдава звездното небе от склона край града, където видимостта е най-добра. Млади астрономи ще споделят знанията си за Космоса. Сборният пункт за астрономическата вечер е пред сградата на Кметството в Българово в 21.00 часа на 12-ти август. Събитието се организира с подкрепата на Младежката организация към Тракийско дружество – Бургас, Младежко сдружение „Посока“, Младежки глас и център „Звездно сияние“.

 Звездна разходка в Българово на 12 август

bookmark Звездна разходка в Българово на 12 августsvejo Звездна разходка в Българово на 12 августgoogle Звездна разходка в Българово на 12 августdelicious Звездна разходка в Българово на 12 августstumbleupon Звездна разходка в Българово на 12 августfacebook Звездна разходка в Българово на 12 августСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване