08/09/12 14:50
(http://www.klassa.bg/)

Отменят "Парк Лайв" заради мерки за сигурност

Фестивалът Парк Лайв, обявен за 6 и 7 септември в парка на Терминал 2 на летище "София", се отлага, съобщиха организаторите.

Причината за това са новите мерки за сигурност за обектите от стратегическо значение, към които принадлежи и летище "София".

Предвид малкото оставащо време до фестивала, това би попречило на организацията и логистиката по осъществяването му.

Затова след срещи с представители на "Гранична полиция" и Дирекция "Сигурност" на летището, организаторите са взели решение да отложат фестивала.

Продължават преговорите с мениджмънта на вече обявените групи за пренасрочване на датите им на гостуване у нас.

Тази година за първи път като съорганизатори на ParkLive бяха поканени и Yalta Club, като партньорството между двете организации ще продължи и за в бъдеще.

Предвидено беше в рамките на фестивала да гостуват Пол ван Дайк, "Бейсмънт Джакс", Пийт Тонг, Хенрик Шварц и "Хербалайзър" и едни от най-интересните нови електронни формации, появили се през последните години - "Събмоушън Оркестра", "Дебриут", Бен Уестбийч. Всички, притежаващи билети за фестивала, ще получат обратно паричната им равностойност. Билетите, закупени от мрежата на "Ивентим", могат да бъдат връщани от 13 август на местата, от които са закупени.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване