08/09/12 19:13
(http://radiomilena.com/)

Станка Златева спечели сребърен медал на Олимпийските игри в Лондон

StankaZlateva 150x150 Станка Златева спечели сребърен медал на Олимпийските игри в Лондон Станка Златева  спечели сребърния медал на Олимпийските игри в Лондон. Тя загуби финала от Наталия Воробьова, Русия, на олимпийския турнир по борба в категория до 72 килограма. Петкратната световна шампионка спечели първата част, но във втората след туш на противничката загуби мача. Преди това българската състезателка по борба постигна четири поредни победи с по 2:0 части.

След края на срещата голямата българка не можа да скрие сълзите си, за да докаже за пореден път огромния си дух и жажда за победа. Станка не у химна на върха на стълбичката в Лондон, но ако продължи да вярва в себе си, ще го стори в Рио.

 Станка Златева спечели сребърен медал на Олимпийските игри в Лондон

bookmark Станка Златева спечели сребърен медал на Олимпийските игри в Лондонsvejo Станка Златева спечели сребърен медал на Олимпийските игри в Лондонgoogle Станка Златева спечели сребърен медал на Олимпийските игри в Лондонdelicious Станка Златева спечели сребърен медал на Олимпийските игри в Лондонstumbleupon Станка Златева спечели сребърен медал на Олимпийските игри в Лондонfacebook Станка Златева спечели сребърен медал на Олимпийските игри в ЛондонСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване