08/10/12 14:51
(http://www.klassa.bg/)

Рекламират туризма ни в 4 израелски вестника

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма ще публикува в четири печатни издания в Израел реклама на България тази седмица. Вече има записани за почивка през зимния сезон у нас, като от началото на миналата седмица процесът се е активизирал, съобщи министърът на икономиката енергетиката и туризма Делян Добрев.
“Със скромните финансови средства, които имаме, искаме да запазим този пазар и да нямаме спад. За миналата година в България туристите от Израел са били са 138 хиляди. Надяваме се тази година да не са по-малко", допълни Добрев. Той припомни, че след инцидента в Бургас колегата му от Израел посети България, което е помогнало да успокояването на израелския пазар на туристически услуги. „След това, аз също посетих Израел, дадох интервюта за две от техните най-гледани национални телевизии. Това също спомогна, защото на този етап забелязваме, че тенденцията се обърна и поне не е толкова остра, колкото в началото с голям брой отменени чартърни полети. В момента почти нямаме нови отменени чартърни полети", добави министърът.
„Обемът на българските туристи е според очакванията, нямаме особено увеличение на броя на туристите от България. Надяваме се - с всичко, което правим, България да се превърне в целогодишна туристическа дестинация и да разнообразим туризма - да не е само зимен и летен, а да се посещават и други дестинации в страната", каза още Делян Добрев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване