08/11/12 12:32
(http://www.klassa.bg/)

Англичани подават ръка на деца с увреждания от Кюстендил

8 деца с увреждания от Центъра за настаняване от семеен тип в Кюстендил и техните придружители почиваха в хотела на  Джой и Саймън Епълби в Банско. Английското семейство има  собствена къща-хотел Орбелус в това райско кътче. Двамата англичани посрещнаха изключително мило децата, заедно с тяхната помощничка Емили. Настаниха ги в прекрасни стаи – светли, чисти и удобни. Всичко беше на разположение на гостите - : големият красив хол, кухнята, боксът, даже и пералните в приземния етаж. Домакините бяха съобразили всичко с нуждите на децата и техните придружители. Храната беше приготвена с много умение и любов. Всеки ден виждах как тези хора влагат сърцето си в грижата за децата. Бях впечатлена! Всяко вкусно ястие завършваше с прекрасен десерт – дело на изключителния кулинар Джой. Удобна беседка  приютявашедецата в най-слънчевите часове на деня. Всичко беше подчинено на нуждите на децата, Джой и Саймън бяха подсигурили играчки и различни занимания за тях.
На втория ден едно от децата,Евгени, вдигна изненадващо висока температура. Трябваше да се действа много бързо и адекватно. Англичаните се справиха прекрасно с тази извънредна ситуация. "Благодарим ви, скъпи Джой, Саймън и Емили. Пожелаваме ви много здраве и нека сърцата ви бъдат все така големи и пръскащи обич, спокойствие и доброта. Благодарим ви всички - и малки, и големи. Обичаме ви. Беше незабравимо.“, пише Юлия Попова, социален терапевт и рехабилитатор в Центъра за настаняване от семеен тип „Сияние” в Кюстендил
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване