08/11/12 07:33
(http://radiomilena.com/)

Променя се времето за зареждане на търговски обекти

glavna 150x150 Променя се времето за зареждане на търговски обектиКметът на община Поморие Иван Алексиев измени точка от заповед, която издаде във връзка с престоя на туристическите автобуси и времето за зареждане на търговските обекти. Превозът на товари и стоки, с цел зареждане на търговските обекти на територията на град Поморие за удобство на доставчиците ще се осъществява вече от 6.00 ч. до 12.00 ч. за ул. „Крайбрежна“ и от 6.00 ч до 14.00 ч за останалата част на града. Всички останали точки от заповедта на кмета, които касаят спирането и престоя на автобусите, превозващи туристи,  остават без изменения.

 Променя се времето за зареждане на търговски обекти

bookmark Променя се времето за зареждане на търговски обектиsvejo Променя се времето за зареждане на търговски обектиgoogle Променя се времето за зареждане на търговски обектиdelicious Променя се времето за зареждане на търговски обектиstumbleupon Променя се времето за зареждане на търговски обектиfacebook Променя се времето за зареждане на търговски обектиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване