08/12/12 15:05
(http://www.klassa.bg/)

Цветанов представя българо-холандски проект срещу трафика на хора

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов ще представи в понеделник нов проект, свързан с борбата с трафика на хора, съобщава пресцентърът на МВР.
Инициативата е с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“ и е в партньорство с Бюрото на Холандския докладчик по трафика на хора, се казва още в информацията.
Очакваните резултати от реализацията на проекта е подобряване на координацията и сътрудничеството между България и Холандия в тази дейност. Друга цел е повишаване ефективността на националната и на местните комисии за борба с трафика на хора и на заетите с каузата неправителствени организации.
Проектът, носещ името „Подобряване на националната политика за борба с трафика на хора чрез трансфер на знания, опит и добри практики“, ще бъде представен в Гранитната зала на Министерския съвет в 14 часа в понеделник от Цветан Цветанов. Вътрешният министър е председател на Националната комисия за борба с трафика на хора.
В събитието ще вземе участие и националният докладчик на Холандия по този въпрос Корин Детмайер-Вермьолен.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване