08/13/12 11:50
(http://radiomilena.com/)

Пътен инцидент на пътя Варна-Бургас

polic21 Пътен инцидент на пътя Варна БургасНа 12.08.т.г. около 14.00 ч. на пътя Варна – Бургас, в условията на остър десен завой при спускане, л.а. «Фолксваген Пасат», с добричка регистрация, управляван от 55 годишния Д.А. от Добрич, поради движение с несъобразена скорост се удря в насрещно движещия се л.а. «Фиат Пунто», с добричка регистрация, управляван от 25 годишния П.П. от Добрич. От удара л.а. «Фиат Пунто» отскача и се удря при движещия се зад него л.а. «Мерцедес», с русенска регистрация, управляван от 40 год. Н.Н. От ПТП пострадала пътничката, возеща се на задната дясна седалка в л.а. «Фолксваген Пасат» – Н.А., 52 годишна от Добрич, която с фрактура на дясната ключица, е откарана в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

 Пътен инцидент на пътя Варна Бургас

bookmark Пътен инцидент на пътя Варна Бургасsvejo Пътен инцидент на пътя Варна Бургасgoogle Пътен инцидент на пътя Варна Бургасdelicious Пътен инцидент на пътя Варна Бургасstumbleupon Пътен инцидент на пътя Варна Бургасfacebook Пътен инцидент на пътя Варна БургасСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване