08/15/12 12:54
(http://radiomilena.com/)

Концесионер дари морска ваканция на деца лишени от родителски грижи

Sunny beach Концесионер дари морска ваканция на деца лишени от родителски грижи   Един ден ваканция на море дари концесионерът на Южния плаж в Слънчев бряг на деца, лишени от родителски грижи. Малчуганите пристигнаха от Центъра за настаняване от семеен тип в поморийското село Бата. Те изживяха истински празник на плажа и опитаха от всички възможни екстри, разрешени за непълнолетни. Морският хепънинг започна в 10.00 часа сутринта днес с първата морска баня. За всички малчугани имаше осигурени безплатни чадъри и шезлонги, които бяха отцепени с оглед сигурността на децата. Възпитаниците на социалния дом в Бата се забавляваха на плажа абсолютно безплатно. Всички разходи пое фирмата -концесионер. Малчуганите се спускаха с радостни викове по гигантската надуваема пързалка, а след това караха и водни колела в морето. Като на всеки истински празник, домакините се бяха подготвили и с много лакомства и безалкохолни напитки. На обяд те посрещнаха децата в луксозният ресторант „Какао дел Маре“ на брега на морето, където ги нагостиха. Малчуганите бяха на свободна консумация и можеха да избират от всички гозби и десерти в богатото меню. След обедната пауза, групата отново се върна към забавленията на плажа.Малчуганите гостуваха в Слънчев бряг по покана на управителя на фирмата-концесионер на Южния плаж Кирил Спасов, който им осигури и автобус за транспорта в двете посоки.                                                                                    „Празник като този, извън затворения режим в домовете, помага на децата за тяхната интеграция в обществото“, каза диркторът на центъра Даниела Дайнова. Нека по-често да се случват такива инициативи, пожела Спасов.  Концесионерът избра да зарадва децата от Центъра на един от най-светлите Християнски празници Успение Богородично. Децата си тръгнаха видимо развълнувани, доволни и щастливи.

 Концесионер дари морска ваканция на деца лишени от родителски грижи

bookmark Концесионер дари морска ваканция на деца лишени от родителски грижи   svejo Концесионер дари морска ваканция на деца лишени от родителски грижи   google Концесионер дари морска ваканция на деца лишени от родителски грижи   delicious Концесионер дари морска ваканция на деца лишени от родителски грижи   stumbleupon Концесионер дари морска ваканция на деца лишени от родителски грижи   facebook Концесионер дари морска ваканция на деца лишени от родителски грижи   Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване