08/15/12 10:54
(http://radiomilena.com/)

Сводници карали проститутки да крадат

Във връзка с провеждано разследване от месец май тази година, под прякото ръководство на Несебърска районна прокуратура и образувано впоследствие досъдебно производство, служители от сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас провели специализирана полицейска операция на територията на Слънчев бряг, като установили 24 момичета, предоставящи сексуални услуги срещу заплащане. Констатирано е, че част от тях, в случай че забележат клиент, употребил по-голямо количество алкохол и занижил нивото си на бдителност, извършват кражби, като се концентрират върху : скъпи мобилни телефони / смартфони/, златни накити и пари. В резултат на полицейските действия е установено, че някои от момичетата са жертва на вътрешен трафик, организиран от 47 годишния А.С. и 37 год. А.К., и двамата от Стара Загора. Възрастта на момичетата варира между 18 и 25 години, като голяма част от тях са от Старозагорски регион – двамата сводници им обещавали бърза печалба, като не криели естеството на бъдещата им работа. Настанявали ги в апартаменти в Слънчев бряг, а клиентите се набирали директно на алеите в курортния комплекс, по дискотеки и увеселителни заведения. По първоначални данни едно момиче заработвало на вечер между 600 и 1500 лв. и близо 90 % от сумата отивала директно за сводниците. Към момента са разпитани множество свидетели, самите пострадали от вътрешния трафик, като са иззети и веществени доказателства, които по-безспорен начин доказват съпричастността на А.С. и А.К. към трафикирането на хора. Двамата старозагорци са привлечени в качеството на обвиняеми, като им е взета мярка за неотклонение «задържане под стража за срок от 72 часа» с постановление на Несебърска районна прокуратура. Предстои разглеждане на искане за постоянен арест в Районен съд – Несебър.

 Сводници карали проститутки да крадат

bookmark Сводници карали проститутки да крадатsvejo Сводници карали проститутки да крадатgoogle Сводници карали проститутки да крадатdelicious Сводници карали проститутки да крадатstumbleupon Сводници карали проститутки да крадатfacebook Сводници карали проститутки да крадатСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване