08/16/12 11:47
(http://www.klassa.bg/)

Дженифър Лопес: Изживявам най-щастливите моменти в живота си

Никога не се признавам за победена в любовта, разказва откровено Дженифър Лопес в септемврийския брой на сп. «InStyle». 43 годишната звезда
е убедена, че преживява едни от най-хубавите моменти в живмота си, благодарение на новата и тръпка балетистът Каспър Смарт. Заради него се усещам по-хубава от всякога, по-женствена и по-напориста. Много е важно винаги да вярваш в любовта, дори когато те е напуснала. Казвам го от личен опит“, споделя Дженифър.
Дженифър е образцова майка. Близнаците Макс и Ема изпълват дните и с радост. На 5 юни 2004 г. дженифър се омъжи на тайна церемония за Марк Антъни. Всички гости бяха поканени на следобедно парти, никой няма представа, че отива на сватба. На 22 февруари 2008 г. се родихат близнаците Ема и Макс. През лятото на 2011 година Дженифър и Марк се разделиха
.„Винаги съм се опитвала да бъда майка на ниво. Правя най-доброто за моите деца. Да си родител е най-отговорното нещо в този свят. Никой не е перфектен, но родителят тлябва да се опитва да го прави“, казва звездата
. Дженифър Лин Лопес (първите две имена на английски, третото на испански Jennifer Lynn Lopez), още наричана Джей Ло, родена на 24 юли 1969 Родена и израснала в Бронкс, Ню Йорк. Лопес говори английски и испански. Родителите ѝ са пуерторикански емигранти. Баща й Дейвид е компютърен техник, а майка й - Гуадалупе, учителка в детска градина. По-голямата й сестра Лесли днес е домакиня, която обича да пее опера. А по-малката - Линда, е музикален редактор и репортер в някои нюйоркски медии. Родителите им са родени в Пуерто Рико, но се срещат чак когато и двамата емигрират в Америка. Бабата и дядото по майчина линия пък идват от Европа.
Джен започва уроци по пеене и танци на петгодишна възраст. На 12 постъпва в католическо училище, а след това завършва девическа гимназия. В тийнейджърските си години играе софтбол и тенис и се изявява като гимнастичка. След като завършва училище, работи за кратко като секретарка в адвокатска кантора. В този период продължава да взема вечерни уроци по танци. На 18 бъдещата звезда напуска дома си, тъй като е в конфликт с майка си. За кратко е и танцьорка в групата на Джанет Джексън. Гуадалупе е в ужас от факта, че дъщеря й възнамерява да се занимава с шоубизнес. За свой кумир Дженифър определя Мадона. "Като бях малко момиче, й се възхищавах толкова много. Тя беше една от първите, които заложиха на визията. Знаеше какво прави и ми беше стимул, докато мечтаех да бъда певица." Тя влиза в неписаната история на нарцисизма с цитата: "Мога да сервирам кафе, поставено на задника ми."
Любовните връзки на Дженифър са проследени под лупа от медиите и феновете по цял свят. През 1997 г. тя се омъжва за кубинеца Оджани Ноа, но бракът им трае една година. Връзката й с Пъф Деди продължава от 1999 до 2001 г. Скоро след бурната история с рапъра тя се омъжва изненадващо за своя танцьор и хореограф Крис Джъд, когото среща на снимките на клипа към Love Don't Cost а Thing. И този брак е недълготраен - те се развеждат след по-малко от две години. През октомври 2002 г. е сгодена за Бен Афлек, но и тази голяма любов не издържа на времето и обстоятелствата и през 2004 г. двойката се разделя. Сякаш орисана да няма късмет в любовта, Дженифър упорито се бори да докаже обратното.
Тази година "Форбс" я постави като номер ЕДНО в класацията на стоте най-влиятелни знаменитости. Богатството й се оценява на 250 милиона долара.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване