08/19/12 14:49
(http://radiomilena.com/)

Кметът на Несебър внася в съда искова молба за определяне на собствеността в зона Изток – Сл. бряг

slanchev briag 300x187 Кметът на Несебър внася в съда искова молба за определяне на собствеността в зона Изток   Сл. брягИскова молба  за определяне на собствеността на част от улици и алеи в зона „Изток” на комплекса „Слънчев бряг” ще внесе в Районен съд-Несебър местната община. Това каза кметът Николай Димитров по време на среща с хотелиери, организирана от Съюза на собствениците в Слънчев бряг. Исковата молба ще бъде внесена в съда на 21 август /вторник/, каза адвокат Таня Дамянова. По този начин предприемаме действия и процедури от страна на общината в посока решаване на проблема със собствеността, стопанисването и поддръжката на инфраструктурата в зона „Изток” на комплекса.  С цел улесняване на процеса, юридически екип на Съюза  е изготвил правен анализ по проблема. Друг вариант е държавата да обяви в ликвидация Слънчев бряг АД, каза Димитров. Слънчев бряг е дружество, което е изчерпано от към съдържание и не развива никаква дейност, допълни той. Според хотелиерите Слънчев бряг трябва да се отдели като самостоятелен курорт с отделно управление, а община Несебър да поддържа и стопанисва инфраструктурата му. Хотелиериете отново подчертаха на срещата, че цели централни алеи  и улици  не са осветени през нощта, не се поддържа чистотата в курорта, проблеми има както с шума, така и със спазването на обществения ред и сигурност. Хотелиерите ще предложат на ресорното министерство да бъде създаден специален държавен орган, който да следи за шума от заведенията и този орган да има правото да ги затваря при нарушение.

 Кметът на Несебър внася в съда искова молба за определяне на собствеността в зона Изток   Сл. бряг

bookmark Кметът на Несебър внася в съда искова молба за определяне на собствеността в зона Изток   Сл. брягsvejo Кметът на Несебър внася в съда искова молба за определяне на собствеността в зона Изток   Сл. брягgoogle Кметът на Несебър внася в съда искова молба за определяне на собствеността в зона Изток   Сл. брягdelicious Кметът на Несебър внася в съда искова молба за определяне на собствеността в зона Изток   Сл. брягstumbleupon Кметът на Несебър внася в съда искова молба за определяне на собствеността в зона Изток   Сл. брягfacebook Кметът на Несебър внася в съда искова молба за определяне на собствеността в зона Изток   Сл. брягСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване