08/20/12 15:22
(http://www.klassa.bg/)

Джей Лено си намали заплатата, за да спаси екипа си

Американският тв водещ Джей Лено си намали заплата, за да остави на работа членове на екипа си, които работят в популярното му късно шоуThe Tonight Show.
Американският тв водещ Джей Лено си намали заплата, за да остави на работа членове на екипа си, които работят в популярното му късно шоуThe Tonight Show.Около 20 служители загубили работата си в петък, след като телевизия Ен Би Си решила да намали разходите за шоуто.Най-голямото притеснение на Джей е за прекрасните хора, които работят с него в шоуто,заяви Брус Бобинс, говорител на Лено. Според информациите заплатата на тв водещия ще бъде намалена с над 5 милиона долара до 20 милиона долара.Той направи всичко необходимо, за да гарантира тяхното щастие,допълни Бобинс. В момента заплатата на Лено е между 25 и 30 милиона долара и той решил доброволно да я намали, ако това ще спаси работните места. Освен това Джей печелиоще 15-20 милиона долара годишно от участията си като като комик в своето уан мен шоу.
Други високопоставени служители в шоуто също се съгласили да си намалят заплатите. Макар предаването да остава най-гледаното вечерно шоу в САЩ, то трудно успява да изкара пари, съобщават експерти от индустрията. Съкращаването на работни места инамаляването на заплатите са част от програма за преструктуриране, в рамките на която ежеседмичният бюджет на предаването, който сега се оценява на около 2,3 милиона долара, ще бъде намален с 25% до 1,7 милиона долара.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване