08/20/12 10:45
(http://radiomilena.com/)

Кметът благодари на участвалите в гасенето на пожара

blagodarnost 150x150 Кметът благодари на участвалите в гасенето на пожараОт свое име и от името на цялото ръководство на Община Поморие, кметът Иван Алексиев благодари на всички, които помогнаха при овладяването и погасяването на огнената стихия. Поздрави служителите на РСПБЗН – Бургас, Поморие и Несебър, както и служителите от РУП – Поморие за проявения професионализъм. „Благодаря на всички доброволци от Горица, Порой Козичино, Гюльовца, Равда, Свети Влас и Кошарица за отзивчивостта и личния принос на всеки, при погасяването на пожара”, се казва още в благодарственото писмо. Специални благодарности кметът изрази към Станислав Георгиев от Поморие и неговите приятели от офроуд клуб „Вромос” за оказаната помощ при превозването на доброволците до засегнатите от бедствието места.

 Кметът благодари на участвалите в гасенето на пожара

bookmark Кметът благодари на участвалите в гасенето на пожараsvejo Кметът благодари на участвалите в гасенето на пожараgoogle Кметът благодари на участвалите в гасенето на пожараdelicious Кметът благодари на участвалите в гасенето на пожараstumbleupon Кметът благодари на участвалите в гасенето на пожараfacebook Кметът благодари на участвалите в гасенето на пожараСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване