08/20/12 14:10
(http://www.klassa.bg/)

Нов изпълнителен директор на АБРО

Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори – АБРО официално съобщава за назначаването на Мехти Меликов за изпълнителен директор на АБРО, съобщават от организацията.
За извършената промяна в оперативното ръководство на асоциацията чрез нарочни писма са уведомени широк кръг институции и организации, с които АБРО поддържа професионални контакти.
С цитираното писмо нашите партньори са информирани и за прекратеното правоотношение на предишния изпълнителен директор на асоциацията – Гриша Камбуров. Същият не разполага с представителна власт по отношение на Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори – АБРО, нито представлява асоциацията в експертно качество в рамките на професионални и други форуми.
Асоциацията на българските радио- и телевизионни оператори – АБРО ползва възможността категорично да се разграничи от всякакви действия и изявления на Камбуров, като подчертава, че същите не изразяват позиция на АБРО и не се подкрепят от асоциацията.
Държим отношенията на Асоциацията на българските радио- и телевизионни оператори - АБРО с всички органи и организации в Република България и в чужбина да се развиват в дух на почтеност и професионализъм, висок морал и отговорност, съответстващи на стандартите на нашите членове, заключава съобщението на АБРО./БГНЕС

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване