08/22/12 22:24
(http://www.klassa.bg/)

Анджелина Джоли пробутва дъщеря си в киното

Анджелина Джоли помага на 4-годишната си дъщеря Вивиан да се подготви за снимките на филма "Спящата красавица", съобщиха световните агенции. Двете ще се снимат в новата лента, чийто снимачен период вече е стартирал, а премиерата е следващото лято. Вивиан ще играе принцеса Аврора. Анджелина Джоли пък ще се снима в ролята на Малефика, злата орисница..  Звездата е ентусиазирана от възможността да въвлече дъщеря си в приключението, наречено кино.  Филмът се снима във Великобритания. Не е ясно дали и друго някое от децата на Анджелина ще застане пред камерата. Засега е ясно само, че сватбата на Анджелина и Брад Пит наближава. Анджелина Джоли и годеникът й Брад Пит имат заедно шест деца – три осиновени и три биологични.
Филмът е вариация на тема "Спящата красавица", където в основата на сюжета са взаимоотношенията между принцесата и злата орисница. Сценарият на проекта многократно беше променян, имаше и разногласия между продуцентите. В крайна сметка нещата около лентата се ускориха, когато бе избран режисьорът  - специалистът по визуални ефекти Робърт Стромбърг. Той е известен с работата си върху "Лоши момчета 2" и "Аватар". Като художник е известен от ленти като "Алиса в страната на чудесата" на Тим Бъртън и от последния филм от поредицата "Карибски пирати".

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване