08/22/12 15:33
(http://www.klassa.bg/)

Борисов към роднините на моряците: Всеки да признава

Всеки да признава и да казва и да посочва кой, как, каквото знае. С тези думи премиерът Бойко Борисов се обърна към близките на задържаните в Испания 21 български моряци, които в сряда разговаряха на среща с министър-председателя в МС.
Изпратил съм вътрешния министър Цветан Цветанов и той утре ще отиде в Испания, обяви още Борисов.
След самата среща единственото, което близки на моряците заявиха пред чакащите ги медии бе това, че имат уверението на "господин Борисов, че държавата е съпричастна и ни съчувства в този случай, но ще изчакаме завръщането на министър Цветанов от Испания и тогава ще коментираме".
Думите бяха на Ивелина Атанасова, която е близка на един от моряците и единствената, която застана пред камерите. Роднините на задържаните бяха в МС, за да се срещнат с премиера Борисов, но отказаха да коментират за какво конкретно са говорили.
21-членният екипаж на плаващия под флага на България моторен кораб "Св. Николай" бе арестуван в Испания, заради откритите на борда 3 тона кокаин.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване