08/22/12 11:01
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Пиарките на Миро Найденов с два луксозни апартамента в София

Двете бивши пиарки на Агенцията по храните, подчинена на земеделския министър Мирослав Найденов, са се сдобили с два луксозни апартамента в скъпия кв. „Манастирски ливади“ в София.

Фирмата, управлявана от 25-годишната Кристина Спасова „Кей Ем Ком“, се е сдобила с офис от 187 кв. м. в „Манастирски ливади“ през април 2012 г., пише в. „Сега“. Платила е 332 491 лева. За целта не е ползвала ипотечен кредит.

Продавачът е фирма „Градус“ – най-големият производител на птиче месо, купила имота пет месеца, преди да го продаде. В средата на 2011 г. в мащабна акция на агенцията 7 фирми, производители на птиче месо, бяха наказани, защото пълнели пилетата с вода и соли. „Градус“ не беше сред тях, а беше даден за пример като изрядна фирма.

В същата сграда през юли пиарките купуват чрез „Кей Ем Ком“ втори офис – 113 кв. м. за 175 046 лева.

Основаната на 26 септември 2011 г. „Кей Ем Ком“ спечели договор за популяризиране на Програмата за развитие на селските райони във Фейсбук и Туитър.

Кристина Спасова напуска длъжността си на старши експерт в агенцията на същата дата – 26 септември 2011 г.

През юни 2012 г. дяловете на фирмата, която е с капитал от 2 лева, са прехвърлени за кратко на 24-годишната Лора Димитрова.

Димитрова работи като младши експерт в една дирекция с Кристина до 27 февруари 2012 г.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване