08/22/12 12:57
(http://www.klassa.bg/)

Принц Хари лудува гол в Лас Вегас

Скандалния снимки на британския принц Хари , който лудува гол с момиче във ВИП апартамент в Лас Вегас, показа американският сайт TMZ.
На фотосите третият по ред наследник на короната е в своя апартамент за 5000 лири на нощ
с мистериозно момиче и двамата са голи. По-малкият син на Чарлз и Даяна  носи само часовник и верижка на врата.
Говорител на принца потвърди пред вестника, че снимките са автентични, но отказа коментар на гледката.
Според в.“Дейли мейл“ принцът отишъл в Лас Вегас, за да си почине след тежките ангажименти по време на Олимпиадата в Лондон.
TMZ съобщава, че случката е била заснета в Лас Вегас миналия петък на спонтанно нуди парти, развихрило се след като принцът и приятелите му се засичат в бара с няколко разгорещени мацки. Компанията се качва в огромния апартамент на Хари, където има билярдна маса и решава да играе на стрипбилярд. Много бързо принцът и едно от момичетата се оказват губещи и ...голи . От пристигането на Хари в Лас Вегас преди седмица се появиха и други негови снимки на шумни купони, но без голи сцени. Принцът предизвика на плувен двубой олимпийския шампион  Райън Лохте в басейн в нощен клуб, но очаквано загуби. Лохте празнуваше в Лас Вегас 28-си рожден ден.
Принц Хари бе в почивка от военната подготовка заради Олимпиадата и се очаква да се върне да си довърши обучението за пилот на елитните хеликоптери Apache с надежда да бъде изпратен отново на фронтовата линия в Афганистан. Принцът няма да присъства на откриването на Параолимпийските игри в Лондон следващата седмица, отбелязва „Дейли мейл“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване