08/23/12 12:37
(http://radiomilena.com/)

Бургазлия убил жена си и се предал на полицията

policia312 300x186 Бургазлия убил жена си и се предал на полициятаНа 23.08.т.г. около 13.10 ч. във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас самостоятелно дошъл 63 годишния Андрея Влаев, живеещ в бл. 53 в к-с «Славейков», който почуквайки в дежурната стая съобщил, че идва да се предаде, тъй като вероятно убил жена си.

Полицейските служители придружили Влаев до домашния му адрес, където изчакали екип на «Спешна медицинска помощ», който констатирал смъртта на съпругата му – 55 годишната Валерия Влаева. По данни на Андрея Влаев със съпругата му седнали да обядват, като той изпил една малка ракия и две чашки бира. Между тях избухнал битов скандал, в резултат на който Влаев със спортна гиричка ударил Валерия два пъти в областта на главата. Виждайки отпуснатото на земята тяло на съпругата си, Андрея своевременно отишъл до Второ Районно управление «Полиция» – Бургас, алармирал за инцидента и се предал.

Работата по случая продължава от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление «Полиция» – Бургас.

 Бургазлия убил жена си и се предал на полицията

bookmark Бургазлия убил жена си и се предал на полициятаsvejo Бургазлия убил жена си и се предал на полициятаgoogle Бургазлия убил жена си и се предал на полициятаdelicious Бургазлия убил жена си и се предал на полициятаstumbleupon Бургазлия убил жена си и се предал на полициятаfacebook Бургазлия убил жена си и се предал на полициятаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване