08/24/12 09:13
(http://radiomilena.com/)

17 г. полски турист намира смърта си след падане от 5-ти етаж

policia312 300x186 17 г. полски турист намира смърта си след падане от 5 ти етажНа 22.08.т.г. около 05.30 ч. в Районно управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение за паднал полски турист от петия етаж на вила «Теди» в Свети Влас, разположена във вилна зона «Инцараки». Констатирано е, че 17 годишния полски турист Б.Б., пристигнал като организиран турист през ГКПП – Летище Бургас на 13.08.т.г. и е трябвало да отпътува на на 23.08.т.г. обратно за Полша. По данни на свидетели, около 05.15 ч. 23 годишен младеж от Златоград седял с две полски туристки на балкона на стая на предпоследния четвърти етаж, като по време на разговора си чули звук от търкаляне върху козирката на балкона над тях. Тримата се отдръпнали назад,опасявайки се нещо да не падне отгоре им, като впоследствие чули звук от тежко падане на земята под балконите. Българинът погледнал през терасата и видял на земята силует на човек, побягнал към рецепцията на вилата и уведомил рецепционистката, която от своя страна сигнализирала на тел. 112. Пристигналият на място медицински екип установил смъртта на 17 годишния полски турист. При извършения оглед е констатирано, че трупа се намира на площадка в задната част на вилата, под прозореца на апартамент 5 Д, един от прозорците на който води до покрива на вилата. На 60 см. от ръба на касата на прозореца е открита изкъртена водосточна тръба и счупена керемида на втория ред. Работата по случая продължава.

 17 г. полски турист намира смърта си след падане от 5 ти етаж

bookmark 17 г. полски турист намира смърта си след падане от 5 ти етажsvejo 17 г. полски турист намира смърта си след падане от 5 ти етажgoogle 17 г. полски турист намира смърта си след падане от 5 ти етажdelicious 17 г. полски турист намира смърта си след падане от 5 ти етажstumbleupon 17 г. полски турист намира смърта си след падане от 5 ти етажfacebook 17 г. полски турист намира смърта си след падане от 5 ти етажСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване