08/24/12 09:07
(http://radiomilena.com/)

Убит руски турист от съпругата си

policia312 300x186 Убит руски турист от съпругата сиНа 23.08.т.г. около 05.30 ч. в Районно управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение за починал руски турист в частен апартамент в к-с «Роял Палм» в Свети вВлас. Установено е, че това е руския  гражданин И.Р., 36 годишен, пристигнал в България на 25.07.т.г., като неорганизиран турист, настанен в собствения си апартамент в курортния комплекс заедно със съпругата си Н.Р., 34 годишна. Смъртта на И.Р. е констатирана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ – Несебър, като трупа е откаран в за аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» към бургаската болница, където в късния следобед на 23.08.т.г. е констатирано, че причина за смъртта е масивен кръвоизлив в белите дробове, причинен от проникване с остър предмет в областта на гърба. От проведените допълнителни оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е съпругата на И.Р. – Н.Р., която е задържана от полицейските органи. По нейни данни, след употреба на алкохол, между нея и съпруга й възникнал пореден битов скандал, в резултат на който, тя го намушкала с кухненския нож. Предстои повдигането на обвинение спрямо Н.Р. за извършеното деяние. По случая е образувано досъдебно производство.

 Убит руски турист от съпругата си

bookmark Убит руски турист от съпругата сиsvejo Убит руски турист от съпругата сиgoogle Убит руски турист от съпругата сиdelicious Убит руски турист от съпругата сиstumbleupon Убит руски турист от съпругата сиfacebook Убит руски турист от съпругата сиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване