08/25/12 15:03
(http://www.klassa.bg/)

Актрисата Сабина Беган: Бременна съм от Берлускони

Сабина Беган, италианска актриса, за която се знае, че е била любовница на Силвио Берлускони, заяви че е бременна от него. Пред в.  «Il Fatto Quotidiano».красавицата твърди: "Силвио е баща на детето, което нося в утробата си."  Тя разказва, че по времето, когато е забременяла, не е имала връзки с други мъже. Адвокатът на Берлускони , Николо Гедини, контрира, че става дума за клевета и жълта измислица.
Сабина е от босненски произход. На глезените си е татуирала името на Берлускони. Смятана е за едно от най-стабилните женски завоевания на италианеца, който поверявал на Сабина избора на млади дами за неговите оргии. В интервюто за вестника Сабина разказва, че Берлускони е обаятелен мъж, но често изпада в депресии. Според нея в момента Берлускони си прочиства харема, не се занимава с жени и мисли много сериозно да се върне в политиката. Освен това Берлускони се бил загрижил и за най-скъпите си рожби в бизнеса  - футболния клуб Милан, Медиясет и Медуса, с които няма намерение да се разделя. "Въпреки кризата, той ще ги закрепи и ще оцелеят", категорична е Сабина.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване