08/25/12 09:20
(http://radiomilena.com/)

Подготвят нови арести заради заловения кораб с коката

Службите за сигурност разполагат с информация за още българи, замесени в трафика на трите тона кокаин, открит на кораба „Св. Николай“, пише в. „Монитор“, цитира КРОСС. Част от заподозрените са отговаряли за набирането на екипажа. Умишлено си правели срещи в различни европейски страни, за да не привлекат вниманието на ченгетата. „Нещата тепърва ще се разплитат и ще става още по-интересно“, категорични са спецполицаи от ГДБОП. Те не изключват вероятността в скоро време още българи да бъдат арестувани. Всички действия на нашата и испанската полиция изкъсо се наблюдават от американската служба за борба с наркотиците (ДЕА). Нейни представители заминаха тази седмица в Мадрид, за да могат отблизо да се запознаят с всички подробности около разследването.

 Подготвят нови арести заради заловения кораб с коката

bookmark Подготвят нови арести заради заловения кораб с коката svejo Подготвят нови арести заради заловения кораб с коката google Подготвят нови арести заради заловения кораб с коката delicious Подготвят нови арести заради заловения кораб с коката stumbleupon Подготвят нови арести заради заловения кораб с коката facebook Подготвят нови арести заради заловения кораб с коката Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване