08/26/12 13:02
(http://radiomilena.com/)

Борисов: Роднините на моряците, задържани на кораба с кокаина, да не ми се сърдят

boiko borisov 300x182 Борисов: Роднините на моряците, задържани на кораба с кокаина, да не ми се сърдят Премиерът Бойко Борисов заяви в Шабла, че няма причини роднините на задържаните моряци в Испания да му се сърдят. По думите на министър – председателя всичко, което е възможно е направено и българското посолство в Испания е отворено за близките на задържаните, предаде агенция КРОСС. Борисов заяви, че няма какво повече да коментира, защото фактите говорят сами – на кораба е имало само 3 тона кокаин и никакъв друг товар.
Премиерът коментира, че вече всичко зависи от българските моряци и дали ще съдействат на правосъдието в Испания.

 Борисов: Роднините на моряците, задържани на кораба с кокаина, да не ми се сърдят

bookmark Борисов: Роднините на моряците, задържани на кораба с кокаина, да не ми се сърдят svejo Борисов: Роднините на моряците, задържани на кораба с кокаина, да не ми се сърдят google Борисов: Роднините на моряците, задържани на кораба с кокаина, да не ми се сърдят delicious Борисов: Роднините на моряците, задържани на кораба с кокаина, да не ми се сърдят stumbleupon Борисов: Роднините на моряците, задържани на кораба с кокаина, да не ми се сърдят facebook Борисов: Роднините на моряците, задържани на кораба с кокаина, да не ми се сърдят Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване