08/27/12 11:25
(http://radiomilena.com/)

Пожарите на 26.08.

На 26.08.т.г. около 19.37 ч. в Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за палеж, възникнал в складовото помещение на стадион «Лазур» в Бургас – установено е, че по време на футболната среща между отборите на ПФК «Нефтохимик» – Бургас и ПФК «Чавдар» – Етрополе / част от първенството на Източната «Б» професионална футболна група/, около 19.35 ч. неизвестен извършител, чрез изкъртване на две врати от PVC дограма проникнал в складово помещение, разположено до тоалетните на вход 7 на стадиона, като подпалил знаме на ПФК «Черноморец» – Бургас. Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. По случая е образувано досъдебно производство.

На 26.08.т.г. около 14.00 ч. в Районно управление «Полиция» – Айтос е получено съобщение за пожар, възникнал на около 1 км. преди село Тополица – в потушаването на огъня участвали два противопожарни автомобила с осем огнеборци от айтоската противопожарна служба, два противопожарни автомобила с четирима огнеборци от бургаската противопожарна служба, 21служители на Айтоското горско лесничейство и пет служители от група «Спасителни дейности». Огънят изпепелил около 150 дка. сухи треви и храстова растителност, както и паднали дървета. Към момента пожарът не е потушен. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

На 26.08.т.г. около 14.00 ч. в Районно управление «Полиция» – Руен е получено съобщение за пожар, възникнал на около километър преди с. Преображенци – в потушаването на огъня участвали два противопожарни автомобила с осем огнеборци от айтоската противопожарна служба, 15 служители на Айтоското горско лесничейство и двама служители от група «Спасителни дейности». Изгорели са около 500 дка. сухи треви и храстова растителност. Към момента пожара е потушен. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

На 26.08.т.г. около 17.00 ч. в Районно управление «Полиция» – Средец е получено съобщение за пожар, възникнал в началото на село Белила, общ. Средец – в потушаването на огъня участвали един противопожарен автомобил с трима огнеборци от портивопожарна служба – Средец. Изгорели са около 30 дка. сухи треви и храсти, дървено бунгало и два необитаеми дървени навеса. Пожарът е потушен, причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

 Пожарите на 26.08.

bookmark Пожарите на 26.08.svejo Пожарите на 26.08.google Пожарите на 26.08.delicious Пожарите на 26.08.stumbleupon Пожарите на 26.08.facebook Пожарите на 26.08.Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване