08/27/12 20:21
(http://www.klassa.bg/)

Предстоящи събития в страната за 28 август (Агенция „Фокус”)

София.
Президентът Росен Плевнелиев ще присъства на възпоменателна церемония в Централната софийска синагога за жертвите на терористичния акт на летището в Бургас.

* * *
София.
В 10.00 часа на ГКПП-Аерогара София министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще открие първите в България електронни гишета за граничен контрол.

* * *
София.
В 10.00 часа ще се проведе заседание на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР).

* * *
София.
В 10.00 часа в парк-хотел „Москва” зала „Конферанс” 1 на ул. „Незабравка” № 25 ще се проведе кръга маса на тема: За професионалната компетентност и непрекъснатото усъвършенстване на знанията и опита на човешките ресурси в туризма”. Организатори са Списание „Човешки ресурси”, Българска туристическа камара и Парк хотел „Москва”.

* * *
София.
От 10.30 часа, зала 702, в сградата на АПИ ще бъдат отворени ценовите оферти за организиране на дейността по разпространение на винетни стикери на територията на Република България.

* * *
София.
От 11.00 часа в офиса на „Движение България на гражданите” на ул. „Георги Бенковски” 7 ще се проведе пресконференция на секретаря на партията Йонко Грозев.

* * *
София.
От 14.00 часа в централата на БСП на ул. „Позитано” 20 в София ще се проведе пресконференция на тема: „Финансиране и развитие на общините”.

* * *
София.
От 14.00 часа в сградата на Областна администрация на Софийска област, бул. „Витоша” № 6, заседателна зала, 5-ти етаж ще се проведе заседание на Звеното за мониторинг и оценка на изпълнението на Областна стратегия за развитие на социалните услуги в Софийска област.

* * *
София.
От 18.00 часа в галерия „Средец” на Министерството на културата ще бъде открита изложба живопис „Фрагменти” на художника Георги Щърбев.

* * *
София.
В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на ПП „Зелените” на тема: „Нелепата политика на МЗХ и липсващата оставка на Мирослав Найденов”.

* * *
Берковица.
От връх Ком започва десетдневният маратон „Ком - Емине”.

* * *
Благоевград.
От 11.00 ч. в квартал „Вароша” ще започне Пленер по повод 100-годишнината от Освобождението на Горна Джумая.

* * *
Варна.
От 11.00 часа в Ресурсния център народният представител от ГЕРБ Лилия Христова, която е член на Комисията по образование, наука и въпросите на децата, младежта и спорта, ще се срещне с екипа на центъра.

* * *
Пловдив.
От 10.00 часа в Конферентната зала на Община „Марица” ще се проведе заседание на Общински съвет „Марица”.

* * *
Пловдив.
От 10.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция по повод приключването на проект „Енергийна ефективност, подобряване на достъпа на хора в неравностойно положение в Университета по хранителни технологии - Пловдив и модернизация на информационното обслужване”.

* * *
Пловдив.
От 11.00 часа в Първо студио на Радио Пловдив - ул. „Дондуков” №2 ще се проведе пресконференция за първия тридневен рок-фест, който се организира в Пловдив.

* * *
Пловдив.
От 14.00 председателят на общински съвет Пловдив арх. Илко Николов ще има среща с генералния консул на Република Турция в Пловдив Шенер Джебеджи.

* * *
Сливен.
От 18.00 часа в зала „Сирак Скитник” ще започне концерт на Татяна Шиварова и Франческо Аникини.


Информационна агенция "Фокус"

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване