08/27/12 15:58
(http://www.klassa.bg/)

Строителят на хотел “Версаче” в Дубай ще журира български лукс сгради

Три месеца преди дългоочакваното откриване на хотел Версаче в Дубай, босовете на компанията, която е избрана да го построи - Gulf Precast Concrete, ще журират българските награди за луксозно строителство и дизайн VIP Property Awards 2012. Конкурсът, организиран за втора поредна година от агенция ВИП Комюникейшън, ще се състои на 10 октомври в зала Флоримонт Експо – София, съобщиха от PR-компанията.
В средата на септември в София ще дойде един от най-влиятелните строителни инженери от Арабските Емирства Имад Карабах и неговият екип от специалисти, които ще разгледат с интерес номинираните луксозни строителства в България. Инж. Имад Карабах е с множество награди и е сред най-уважаваните в строителния бизнес на Арабските емирства. Неговата компания Gulf Precast Concrete е построила едни от най-известните сгради в емирствата - Dubai Mall, Al Marooj Rotana, Al Wahda Mall и много други.
Сред най-сериозните му ангажимента в момента е строителството на хотел Версаче в Дубай, чието ВИП-откриване ще бъде през февруари 2013-а година.
Сред номинациите за престижните награди вече бяха обявени новите луксозни метростанции в София, които ще бъдат открити до дни. Иновативните и луксозни дизайнерски решения в изграждането на новите метростанции са дело на водещата в бранша фирма "Метатрон МТ". Фирмата има повече от десет годишен опит в изграждането на нови и реконструкцията на стари офис и бизнес центрове.
Миналогодишен носител на приза за луксозно обществено строителство бе Зала Арена Армеец в София, а наградата бе връчено от олимпийския шампион Стефан Ботев на министъра на спорта Свилен Нейков.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване