08/27/12 12:55
(http://radiomilena.com/)

Цветанов: Мъжът, наел „Св. Николай“, е българин

cvetan cvetanov610 Цветанов: Мъжът, наел Св. Николай, е българинМъжът, който е наел кораба „Св. Николай“, е българин. Това съобщи пред журналисти министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

МВР все още събира оперативна информация и доказателства по случая, уточни вътрешният министър, цитиран от „Стандарт“. По документи „Св. Николай“ се е движел празен. Екипажът е бил нает да превозва захар от Латинска Америка към Испания.

 

Има засечени контакти на колумбийци с хора от екипажа, но все още няма преки доказателства за участие на български моряци в мрежата, поясни Цветанов.

Корабът “Св. Николай” бе задържан с близо 3 тона кокаин край Испания. Екипажът от 21 моряци е бил от българи, които са арестувани за трафик на наркотици./КРОСС/

 Цветанов: Мъжът, наел Св. Николай, е българин

bookmark Цветанов: Мъжът, наел Св. Николай, е българинsvejo Цветанов: Мъжът, наел Св. Николай, е българинgoogle Цветанов: Мъжът, наел Св. Николай, е българинdelicious Цветанов: Мъжът, наел Св. Николай, е българинstumbleupon Цветанов: Мъжът, наел Св. Николай, е българинfacebook Цветанов: Мъжът, наел Св. Николай, е българинСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване