08/28/12 08:42
(http://radiomilena.com/)

Първото издание на „Магически ритми“ приключи

zdravec 1024x768 Първото издание на Магически ритми приключи

Проведе се  първото издание на Международния фестивал „Магически ритми“-Поморие 2012,  организиран от Община Поморие и Сдружение „Музите“.  Фестивалът бе открит от домакините – Вокална група “Пей, Сърце”, с ръководител  Вълка Ерменлиева и  Групата за автентичен фолклор „Здравец” , с ръководител Василка Стойкова към Пенсионерски клуб „Свети Георги”, съобщиха от Община Поморие.

От Русия се представи Ансамбълът за руски песни „Росиначка“, с ръководител Светлана Архипова. В ансамбъла участват деца от 5 до 18 години, които са лауреати от национални и международни конкурси. В Поморие ансамбълът от Санкт Петербург представи народни, авторски и естрадни песни.

Младият поп изпълнител Даниел Деянов  изпълни песни на нови автори, както и български популярни песни. До момента той е печелил различни награди, грамоти и отличия. През 2011 година Даниел Деянов е гост на изданието на „Музите“ в Италия. На първото издание на Международния фестивал  «Магически ритми» той  представи новия си съвместен проект с Акробалет «Тиара», с ръководител Златина Колева, акомпанимент Иван Алексиев, с участието на Теодора Петрова.

Танцова школа „Крис“ – Бургас е с ръководител Лорета Йовчева. Създадена през 2002 година, занимава се с обучение и концертни изяви на деца от 6 до 15 години. Участва в общоградски, национални и международни конкурси.

Мария Тричкова представи на поморийската публика своето горещо латино.

На финала фолклорната група „Свети Георги” от Поморие донесе много положителни емоции. С  динамичните изпълнения на домакините от община Поморие завърши първото издание на Международния фестивал „Магически ритми”.

 Първото издание на Магически ритми приключи

bookmark Първото издание на Магически ритми приключиsvejo Първото издание на Магически ритми приключиgoogle Първото издание на Магически ритми приключиdelicious Първото издание на Магически ритми приключиstumbleupon Първото издание на Магически ритми приключиfacebook Първото издание на Магически ритми приключиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване