08/28/12 17:35
(http://www.klassa.bg/)

Само един участник е допуснат до конкурса за продажба на винетките

Само един участник беше допуснат до откритата процедура за организиране на дейността по разпространение на винетни стикери на територията на Република България – това е сдружението „Винетни стикери 1217“. Участници в него са държавната компания „Български пощи“ и частната „ВИП Секюрити“. Собственик на частното дружество е „ЕС груп България“ АД. То на свой ред е притежание на Атанас Трифонов Симеонов и на Нели Христова Симеонова.
В Агенция „Пътна инфраструктура” беше отворена ценовата оферта на „Винетни стикери 1217”, тъй като само това сдружение е било допуснато до участие в открита процедура с предмет: „Организиране на дейността по разпространение на винетни стикери на територията на Република България - приемане и съхраняване на склад на отпечатаните количества винетни стикери, осигуряване на пунктове за крайна дистрибуция, различни от тези на Възложителя, периодично транспортиране на винетните стикери до пунктовете за крайна дистрибуция, включително и до пунктовете на Възложителя, информационно обезпечаване на отчитането на складовите наличности и продажбите, и финансовите постъпления от продажби”.
Офертата на „Винетни стикери 1217” е 4.49% от реализирания брутен приход за изпълнение на обявената поръчка. В предложения процент не е включен дължимият ДДС, който се начислява допълнително.
Решението на комисията за възлагане на поръчката ще бъде реализирано в 7-дневен срок. Комисията, избрала „Винетни стикери 1217“, е в състав: Иван Церовски – председател и членове – Александър Косеков, Стела Кръстева, Кирил Тодоров и Грета Стоева.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване