08/29/12 12:33
(http://radiomilena.com/)

Паметна плоча ще напомня за атентата на бургаското летище

letishte Паметна плоча ще напомня за атентата на бургаското летищеМемориал ще напомня за жертвите на кървавия атентат на летището в Бургас, съобщи кметът на града Димитър Николов, цитиран от агенция КРОСС. Паметникът ще бъде поставен точно на мястото, където терорист уби с бомба петима граждани на Израел и един българин. Той ще бъде готов вероятно до края на годината.

 

Бургаският градоначалник  посрещна днес близките на загиналите в терористичния акт. Те направиха еврейски ритуал, положиха венци и цветя и запалиха свещи на мястото на инцидента.

 Паметна плоча ще напомня за атентата на бургаското летище

bookmark Паметна плоча ще напомня за атентата на бургаското летищеsvejo Паметна плоча ще напомня за атентата на бургаското летищеgoogle Паметна плоча ще напомня за атентата на бургаското летищеdelicious Паметна плоча ще напомня за атентата на бургаското летищеstumbleupon Паметна плоча ще напомня за атентата на бургаското летищеfacebook Паметна плоча ще напомня за атентата на бургаското летищеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване