08/29/12 08:34
(http://radiomilena.com/)

Убийство в Бургас

Около 02.50 ч. на 29.08.т.г. в Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за открит труп на мъж на крайбрежната алея между заведенията «Тропикана» и «Морски бриз», разположени в района под бургаския Пантеон.

Местопроизшествието е отцепено своевременно, като е извършен първоначален оглед от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас. Установено е, че мъжът  е наранен многократно с нож в областта на корема, горната половина на тялото и главата. По първоначални данни нанесените прободни рани са множество, като точния им брой ще бъде изяснен след приключване на аутопсията в Катедра «Съдебна медицина» – Бургас.

Самоличността на намерения рано тази сутрин в района на крайбрежната бургаска алея труп по-късно бе установена – това е 48 годишен немски гражданин. Констатирано е и местопребиваването му в Бургас, като към момента продължават процесуално-следствените действия по извършеното убийство. Все още се изчакват и резултатите от течащата аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» – Бургас, които да конкретизират броя на прободните наранявания, причинени на загиналия, както и да се уточни оръжието, с което са нанесени.

Работата по случая продължава от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас.

 

 Убийство в Бургас

bookmark Убийство в Бургасsvejo Убийство в Бургасgoogle Убийство в Бургасdelicious Убийство в Бургасstumbleupon Убийство в Бургасfacebook Убийство в БургасСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване