08/30/12 08:30
(http://radiomilena.com/)

Криминалисти от ОДМВР-Бургас разкриха убийството на 48-годишeн германски гражданин

beleznici65 Криминалисти от ОДМВР Бургас разкриха убийството на 48 годишeн германски гражданинОбвинение в умишлено убийство е повдигнато срещу 34-годишен германски гражданин. Според събраната информация до момента, ревност е причината за извършеното тежко престъпление. Както вече съобщихме, тялото на 48-годишен мъж беше открито на крайбрежната алея в Бургас около 02.50 часа миналата нощ. Извършеният първоначален оглед констатира множество порезни рани по тялото му.

Тримата германци Р.Г. /34 г./, Х.Щ. /48 г./ и 45-годишната С.М. наели заедно квартира в морския град. Установено е, че се познавали от клиника за лечение на алкохолни и други зависимости. При идването си в Бургас Р.Г. и С.М. били «двойка». Дни преди инцидента Х.Щ. изострил взаимоотношенията си с Р.Г. и си купил нож за самозащита. Р.Г. обаче успял незабелязано да му отнеме ножа.

Във фаталната вечер тримата посетили няколко заведения в Бургас. Продължили да пият алкохол край морския бряг. С.М. си тръгнала към квартирата, а двамата мъже останали сами. Х.Щ. влязъл в кабинка за преобличане на плажа. Р.Г. го последвал и започнал да му нанася хаотични удари с ножа в корема, тялото и главата. След това побягнал към квартирата. Пътьом се сетил, че е свършил парите и се върнал, за да вземе кредитната карта на Х.Щ. Според обясненията му, в нея били преведени и неговите средства за почивката. Видял, че раненият успял да изпълзи от кабинката до крайбрежната алея. Тогава за пореден път нанесъл удар с ножа по главата на 48-годишния си сънародник. Взел двата му портфейла. След това настигнал С.М. и двамата се прибрали в квартирата. От картата изтеглил 700 лв., а портфейлите на убития изхвърлил в кош за отпадъци, без да вземе банкнотите от тях.

В резултат на проведените множество процесуално-следствени действия от служители на Областна дирекция на МВР – Бургас под прякото ръководство на Окръжна прокуратура – Бургас по безспорен начин е доказана съпричастността на 34-годишния Р.Г. към извършеното убийство. Повдигнато му е обвинение и е задържан за срок от 72 часа. Предстои искане на постоянна мярка «задържане под стража».

 

 Криминалисти от ОДМВР Бургас разкриха убийството на 48 годишeн германски гражданин

bookmark Криминалисти от ОДМВР Бургас разкриха убийството на 48 годишeн германски гражданинsvejo Криминалисти от ОДМВР Бургас разкриха убийството на 48 годишeн германски гражданинgoogle Криминалисти от ОДМВР Бургас разкриха убийството на 48 годишeн германски гражданинdelicious Криминалисти от ОДМВР Бургас разкриха убийството на 48 годишeн германски гражданинstumbleupon Криминалисти от ОДМВР Бургас разкриха убийството на 48 годишeн германски гражданинfacebook Криминалисти от ОДМВР Бургас разкриха убийството на 48 годишeн германски гражданинСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване