09/03/12 08:54
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Anonymous организират световен протест

Anonymous подготвят нов протест в световен мащаб. Събитието ще бъде проведено на 5 ноември 2012г., като в него участие ще вземе и България.

Каузата на този масов проект е „За един по-добър живот за всички ни. Живот без плужеци в костюми, живот без страх.“

В социалната мрежа „Фейсбук“ се организират масови протести в по-големите български градове, като за момента 7 града са заявили участие в събитието. 

Специална причина за организацията на това събитие няма. Изредени са няколко такива, които са общи и се отнасят към всички, които се чувстват ощетени от държавността и управляващите.

В специално видеообръщение към българския потребител, Анонимните разкриват предисторията на бъдещия протест.

В страницата във Фейсбук Анонимните се обръщат към полицаите, които ще бъдат на протеста: „Ние знаем, че зад вашите брони стоят хора, които виждат всичко това. Виждат тези безумия. Виждат как, заради дребни престъпления хора, биват наказвани с години и как с безумни постъпки, политици нагло ни гледат от телевизията. Молим ви, господа. „

Групата отправя и апел към медиите : „Уважаеми медии. Не изкривявайте истината този път, защото вече никой не ви вярва. Ако искате да запазите поне малка част от достойнството си, поне този път покажете истината.“ 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване