09/03/12 16:49
(http://www.klassa.bg/)

Задържаха бивш полицай за убийството в Слънчев бряг

Полицай, отстранен наскоро от работа, е задържан за убийството на 30-годишната Мария Златанова от Самоков в Слънчев бряг. Тя е намушкана няколко пъти, докато се качвала в автомобил. Намерен и иззет е ножът, с който е била убита младата жена.
При инцидента е ранено и 18-годишно момче, което е придружавало жената. Няма опасност за неговия живот.
Полицай, отстранен наскоро от работа, е задържан за убийството на 30-годишната жена. По непотвърдена от полицията информация той е намушкал Мария заради болезнена ревност. Задържаният мъж се казва Михаил Менашки.
Инцидентът е станал до хотел „Гларус” в Слънчев бряг малко след полунощ. Жертвата е от Самоков, но работела като управител на бара в хотела. Тя била открита до джип „Ауди Q7” с варненска регистрация. Жената е била с 18-годишно момче от Несебър. То разказало пред полицаите, че докато се качвала в колата, жената била нападната от непознат младеж, който излязъл от близките храсти. Той я намушкал бързо няколко пъти с нож и избягал. Несебърлията е ранен при опит да предпази жената от ударите.
Според слухове той имал кратка връзка с Мария, но след като се разделили останал влюбен в нея. Това е и причината да я нападнал, когато се прибирала с 18-годишния Симеон Куминков, който бил новата й любов.
Симеон е безработен, но демонстрирал висок стандарт на живот. Негова собственост е и автомобила „Ауди Q7”, до който се разиграл инцидента.
Обвиненият за убийството Михаил скоро бил отстранен от полицията, заради продажба на фалшиви винетки, потвърдиха от пресцентъра на МВР.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване