09/03/12 14:08
(http://radiomilena.com/)

М – Бус пуска за празниците три пъти на ден рейсове до Карнобат

М-Бус пуска за празниците три пъти на ден рeйсове до Карнобат. По това направление ще се пътува от Бургас в 7, 11 и 16 часа. Разписанието важи за дните – 6,7,8 и 9 септември. От Карнобат до Бургас часовете за пътуване на тези автобуси са 8,13 и 18. Маршрутът е през Равнец.

През четирите почивни дни няма да се обслужват линиите от Бургас до Русокастро и обратно. Без промяна ще останат маршрутите до Плевен, Слънчев бряг, Поморие, Айтос, Сливен, Ямбол, Велико Търново, Варна, Горица, Малко Търново, Желязово /през Русокастро/ и Орлинци.

От М-Бус припомниха, че учениците от 7 до 10-годишна възраст от тази есен ще се возят с намален на 50 процента билет. Такъв ще им се издава на място след представяне на ученическа карта. А децата до 7 години имат право на безплатен превоз срещу представяне копие от акт за раждане.

 М – Бус пуска за празниците три пъти на ден рейсове до Карнобат

bookmark М – Бус пуска за празниците три пъти на ден рейсове до Карнобатsvejo М – Бус пуска за празниците три пъти на ден рейсове до Карнобатgoogle М – Бус пуска за празниците три пъти на ден рейсове до Карнобатdelicious М – Бус пуска за празниците три пъти на ден рейсове до Карнобатstumbleupon М – Бус пуска за празниците три пъти на ден рейсове до Карнобатfacebook М – Бус пуска за празниците три пъти на ден рейсове до КарнобатСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване